Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Augustus Asper

20. 9. 2011 14:06
nesouhlasím

Kupříkladu na ČT 24 je mnoho prostoru věnováno i neparlamentním stranám, jako jsou Lidovci, Zelení, Sekta stupidních občanů či Kryptofašokretenita…pardon Suverenita. Bohužel jimi nabízená „řešení“ jsou až na velmi výjimečné světlé výjimky naprosto zcestná, takže si vyšší zájem ani nezasluhují, nemluvě o jejich kandidátech.

0 0
možnosti

maxas

15. 9. 2011 0:52
Veřejné mínění se ovlivňuje snadno,

většinu populace totiž tvoří sugestibilní jedinci, kteří své názory v převážné většině pouze přejímají, protože na jejich vytváření nemají buď dostatečné IQ, nebo naopak mají výrazněji vyvinutou lenost. Proto pravda a láska nikdy nemůže vyhrát nad lží a nenávistí. Co naplat???

0 0
možnosti

maxas

15. 9. 2011 0:46
Veřejné mínění se ovliv

0 0
možnosti

Urb - Uničtoženie vraga

14. 9. 2011 23:20
V nouzi poznáš přítele. To platí i v politice

Kdo z politických stran nesl při událostech ve Výběžku kůži na trh a dostával slzák do očí, na zemi do něj kopali policajti?

Byla to DSSS. Neplodné proklamace, typu prohlášení Klause o nutnosti seřezat nespokojené, jen slušného člověka naštvaly. Plně budu chápat lidi z Výběžku, že nebudou nevděčné skety a svým ochráncům z DSSS své hlasy ve volbách dají. Já tedy tam mám jen chalupu, ale nejraději bych jim hlas dala také, kdybych tam byla trvale hlášená. Do parlamentu to cenu nemá a tak zůstanu u KSČM.

1 0
možnosti

petrik1960

15. 9. 2011 8:13
Re: V nouzi poznáš přítele. To platí i v politice

nemáte tedy co být naštvaný(á)slušný člověk nemůže být komunista

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

14. 9. 2011 23:16
chraň nás pánbu před zelenými

sekta mající pocit, že mají nezpochybnitelný patent na rozum, kterému se musí většina podřídit, nejlépe pod nějakým ekologickým nařízením či rovnou zákonem. Děkuji nechci.;-)

2 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

14. 9. 2011 23:18
Re: chraň nás pánbu před zelenými

já naopak fandím jádru a mám vrozený odpor vůči sociálním inženýrům;-)

0 0
možnosti

pavel 99

14. 9. 2011 22:38
Co také si Kefalín

představíte pod pojmem "... vychované děti.."? Nebo budeme některým neviditelným skupinám násobit důchody?

Ono na návrhy Zelených bych byl opatrný. Snad je známo, jak to dopadlo se zákonem o podpoře OZE a to ten zákon podle Zelených ony zdroje "nedostatečně podporoval".:-/

0 0
možnosti

Paeris Kiran

14. 9. 2011 22:54
Re: Co také si Kefalín

No já udělám cokoli aby se ti zelení magoři do sněmovny nedostali. Po dlouhé době někdo přišel s rozumnou koncepcí energetické politiky a to poslední co potřebujeme je aby se k ní zeleňáci mohli nějak vyjadřovat.

Pokud půjdu volit tak jen proto aby se do sněmovni žádný ekologista nedostal. (Ekolog by mi nevadil... titul z biologie je dostatečno kvalifkací...) to ovšem zelení postrádají.

1 0
možnosti

Paeris Kiran

14. 9. 2011 21:36
Vy jak se zdá...

Pořád trpíte deziluzí že média jsou tu od toho aby vás informovala. Nejsou. Pointou vydavatele novin je prodat dostatek výtisků aby mu to vyneslo alespoň tolik aby se najedl a byl schopen zaplatit svým zaměsnancům kteří tuto činnost zajišťují. (Pokud možno samozřejmě vydělat více)

Nějaké pindy strany mimo jakoukoli šanci něco změnit (přiznejme si hlas pro zelené je energetická sebevražda a desetisíce budoucích nákladů na "obnovitelné" hovadiny) rozhodně nevytvoří bestseller.

Co je v novinách napsáno vydavatele a autory zajímá v podstatě jen do té míry jestli je to uživí. Pokud někdo chce reklamu musí si jí zaplatit.

1 0
možnosti

Rusy

14. 9. 2011 21:48
Re: Vy jak se zdá...

Vydavatelé jsou živi nejen z prodejů, ale i z inzerce. Dovedu si představit scénář, kdy významný lobbista dokáže přimět vydavatele k obsahové "autocenzuře" pod hrozbou ovlivnění mediální agentury nebo velkého zadavatele inzerce. A pokud si významný politický lobbista vlastnící mediální agenturu k tomu přikoupí nějaké vydavatelství, máte propojení lobbingu, politiky a médií jako na dlani.

0 0
možnosti

kuča

14. 9. 2011 21:22
Dneska Drábek................

:-).....v hydeparku perlil. Mlel a mlel! Ne všechno má pohotovou odpověď! Diskuse na facebooku ukázala, že ho lidé mají plné zuby. Asociál mimořádně otrlý, to tato vláda potřebuje! R^

1 0
možnosti

Rusy

14. 9. 2011 21:30
Re: Dneska Drábek................

Nějak mě ani nemrzí, že jsem to neviděl, jen bych měl zkažený večer a musel psát negativní blog. A já radši píšu ty pozitivní. Dneska mi ti zelení udělali radost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2649x
matematik, statistik, sociolog
Není mi lhostejné, co se děje v naší zemi a ve světě, proto volím různé cesty, jak alespoň něco vylepšit.