Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GMX

Glock Mark XVII

24. 6. 2011 8:46
Pane R., jste si jist, že matka samoživitelka

... nemá další, jiné příjmy z veřejných rozpočtů, které bezdětný pár nemá? Mám na mysli různé sociální přídavky (nevím přesně které, žádné totiž nečerpám), které by měly nahrazovat výpadek příjmu způsobený rozpadlou rodinou. Znáte ty případy, kdy exsitje matka samoživitelka jen papírově? V reálu žije se svým nesezdaným druhem a společnými dětmi podhormadě (ač druh má bydliště jinde) ... že by se to nedělo kvůli finanční výhodnosti stavu "matka samoživitelka" oproti stavu "matka manželka"?

0 0
možnosti
AN

TondaN

24. 6. 2011 8:40
já tomu moc nehovím

ale progresivní daň ze mzdy to řeší,nebo ne? ale to by si nepřišli na svoje ti všichni přátelé a jim podobní, co se jim říká,že jsou už za vodou:-):-) no a představte si porovnání majetku těch naších špiček" tehdy ,na startu:-) a teď.. pravda mají to už trochu ztížené, ale oni jsou dobří lyžaři!

0 0
možnosti
B

bull004@seznam.cz

24. 6. 2011 8:30
Já vím, že korunka ke korunce a je milion.

Ale možná by stačilo omezit dávky nepřizpůsobivým tak, aby nás nestáli 100mld, ale jen 50 mld. ročně, pak omezit korupci politiků a máte minimálně dalších 100mld. Pokud k tomu zabavíte podezřelý majetek politickým špičkám z 50%, získáte minimálně dalších 50 - 100mld (to bude tak od 10 politiků a státních úředníků a mohou být rádi, v Číně by je popravili). Takže elegantně se dá ušetřit 200 - 250mld. Přestaňme si hrát s drobnými. Ale třeba nám Řecko ukáže cestu. Tak nějak tam věřím v občanskou válku, která nebude sametová a pro některé na konci skončí možná špatně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 32,83
  • Průměrná čtenost 2623x
matematik, statistik, sociolog
Není mi lhostejné, co se děje v naší zemi a ve světě, proto volím různé cesty, jak alespoň něco vylepšit.

Seznam rubrik