Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Augustus Asper

14. 9. 2011 21:28
bohužel

Bohužel mu to spousta lidí sežere. To je daň za nekompetentní média a opoziční politiky. Ostatně co také čekat od komunistů. Ještě že Vy aspoň o tom zasvěceně píšete. Pro nás, kteří daním a ekonomii tolik nerozumíme, je pravidelného demaskování Kalouskových důmyslných šarád mimořádně třeba.

0 0
možnosti

Marcus12345

12. 9. 2011 22:28
Mě připadá neuvěřitelné, že to tak může být

Pokud OSVČ budou moci vývadět do opt-outu skutečně téměř polovinu z toho co by měli odvádět do průběžného systému (6,5% - 3%), tak pan Kalousek prakticky vyřadil OSVČ z financování průběžného systému.

Jen mám obavu, že ten bordel co po této vládě zbude už nepůjde napravit.

0 0
možnosti

pk08

12. 9. 2011 20:49
článek o ničem

článek nic moc-osvč opět vydělává a nebozí zaměstnanci jsou okrádáni všude-zajímavé je,že někde jsem četl,jak se ve velkých hyper super krade ve velkém-to asi dávají osvč příkazy zaměstnancům-a další číslo jste napsal pro mne celkem zajímavé-osvč se SVÝM HRUBÝM ZISKEM 250 tsc měsíčně!!!!!Trochu započítejte,jaké by musel mít zloduch osvč-tj.truhlář,zámečník,majitel malého obchodu tržbu,aby měl ten vysněný hrubý měsíční zisk 250 tsc.Kalouska nemusím-v podstatě z té bandy nikoho,ale nemám rád a nesouhlasím s články,jak na všem osvč vydělává.Nevím co děláte Vy-jestli zaměstnán,jestli osvč,jestli napojený na státní správu,ale zkuste a běžte zaměstnat 5 lidí-dodržujte základní pravidla co se týče zaměstnavatel-zaměstnanec a další povinnosti vůči státu a budete najednou koukat,jak funguje konkurence,jak se tady dodržují pravidla ve všem-bude vám zle,ale takový je život-nikdo to nemá lehké

0 0
možnosti

Rusy

12. 9. 2011 22:20
Re: článek o ničem

Nepovažuji OSVČ za zloduchy, neboť i já jsem kromě zaměstnanecké pozice i OSVČ. Spíše poukazuji na to, jaké Kalousek vytváří umélé nerovnováhy, které tlačí zaměstnanecký systém do švarcsystému s nedozírnými následky na solidární systémy. Tím si připravuje další půdu pro jejich privatizaci.

0 0
možnosti

ciric

12. 9. 2011 9:29
Kalousek

Pan Kalousek je opravdu velký srandista. Je jasné, že on si myslí, že 6,5 %, které odvádí zaměstnanec a jdou z jeho hrubé mzdy jsou totéž co u OSVČ. Zbytek do 28% pak za zaměstnance dodá zaměstnavatel ze svého. Chudáček. Jen panu Kalouskovi nedochází, že ty peníze zaměstnavateli musí vydělat v prvé řadě ten zaměstnanec. Nejhorší na celé věci je ale to, že mu věří stále velká spousta spoluobčanů.

0 0
možnosti

Rusy

12. 9. 2011 9:35
Re: Kalousek

On si to nemyslí, on ví, že je to jedna hromada. Ale používá to, když se mu to hodí do krámu.

Pokud by byly důchody skutečně financovány z odvodu 6,5%, pak by průměrný důchod musel být 2400 Kč a ne 10500 Kč. Fígl je v tom, že si pan Kalousek nechal udělat průzkum finanční gramotnosti populace, ze kterého mu vyšlo, že 90% lidí se absolutně neorientuje, takže jim může nakecat cokoliv.

0 0
možnosti

radim36

12. 9. 2011 8:43
OSVČ s hrubým ziskem 250 tisíc měsíčně?!!

Autor je srandista. ;-D;-DVětšina OSVČ  utekla do podnikání, aby nemusela na pracák a jejich hrubé zisky  se pohybují okolo 10 - 15 tisíc měsíčně.

0 0
možnosti

Martin V2

12. 9. 2011 8:58
Re: OSVČ s hrubým ziskem 250 tisíc měsíčně?!!

Vy jste to nepochopil - podprahovým sdělením bylo, že ti zlý a hnusní kapitalisté se živnostenským listem, jsou fakt odporná banda protože mají peníze a s nikým se o ně nechtějí podělit. A Kalousek? Ten je vůbec nejhorší, protože je ještě kryje a lže!;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS